5 manieren om groen kantoormeubilair te integreren

SaveSavedRemoved 0
Deal Score0
Deal Score0

Bewerkt augustus 2021

Elk jaar wordt het vergroten van het bewustzijn op de werkplek van duurzame praktijken en het minimaliseren van de impact van bedrijven op het milieu belangrijker voor de tevredenheid van de medewerkers en de bedrijfsresultaten. van het opnemen groen kantoormeubilair te gebruiken niet-giftige, recyclebare en organische materialen bij het creëren van uw werkruimte is de taak om groen te gaan belangrijker dan ooit. Hoewel het misschien ontmoedigend lijkt, zijn er eenvoudige manieren om het proces te beginnen zonder een zweet of de bank te breken. Hier hebben we 5 ideeën om u op weg te helpen.

1. Levende plantenmuren

Plantenmuren – ook wel verticale tuinen genoemd – bieden een verfrissende groene ruimte-ervaring aan elk eigentijds kantoor. Deze prachtige constructies voegen een artistiek element toe terwijl ze alle positieve gevoelens van het zijn in de natuur geven aan zowel werknemers als klanten die door uw kantoorgebouw lopen. Nog beter, plantenwanden fungeren als: akoestische panelen, het absorberen van geluiden in uw drukke kantoor.

Zorg ervoor dat uw plantenwand zich in een gebied bevindt waar hij voldoende licht krijgt, de juiste soorten planten heeft die geschikt zijn voor uw werkomgeving en goed wordt onderhouden door een zelfbewaterend systeem of toegewijde medewerkers.

2. Bamboe vloeren

Bamboe heeft veel van de eigenschappen van hardhouten vloeren, maar is milieuvriendelijker omdat het gemaakt is van natuurlijke vegetatie. Een overvloedig hernieuwbare hulpbron, bamboe groeit sneller dan de meeste hardhoutbomen, waarvan sommige meer dan 20 jaar nodig hebben om volwassen te worden.

Bamboe is zowel duurzaam, lichtgewicht, waterbestendig en gemakkelijk te onderhouden, allemaal voordelen als het gaat om het opnieuw ontwerpen van uw werkruimte met duurzaamheid in het achterhoofd.

>> Voeg een vleugje modernisme toe aan uw kantoor met in hoogte verstelbare bureaus.

3. Natuurlijk licht

Natuurlijk licht is de Nr. 1 kantoorvoordeel voor de moderne werknemer van vandaag, maar soms staan ​​kantoorindelingen, of zelfs kantoorrangen, in de weg.

Laat de leidinggevenden van uw bedrijf niet alleen toegang hebben tot natuurlijk licht. Zoek in plaats daarvan naar creatieve manieren om het licht voor alle medewerkers binnen te laten. Of het nu gaat om het creëren van een samenwerkingsruimte in uw kantoor in de buurt van ramen waar iedereen kan werken of het toevoegen van banken en wandelpaden buiten het kantoor waar werknemers regelmatig kunnen komen, laat het licht binnen in uw moderne kantoor.

4. Luchtzuivering

In een kantooromgeving is niet altijd schone lucht beschikbaar. Maar er zijn enkele eenvoudige oplossingen voor dit probleem.

Zorg er om te beginnen voor dat alle ventilatieopeningen in uw gebouw open en niet geblokkeerd zijn, en dat de luchtfilters regelmatig worden vervangen. Het toevoegen van wat kantoorplanten, het schoonhouden van het kantoor en het handhaven van een gezonde luchtvochtigheid zijn ook enkele andere manieren om de luchtkwaliteit te verbeteren. Maar de eenvoudigste methode is om een ​​luchtreiniger te installeren.

Behalve het verbeteren van de gezondheid van uw medewerkers, toont onderzoek een verband aan tussen: hogere luchtkwaliteit en een verhoging van de productiviteit.

5. Recycling en compostering

Laat medewerkers zien dat uw organisatie om het milieu geeft en implementeer recycling- en composteringsprogramma’s. Zet de herkenbare blauwe blikjes op kantoor en zorg dat medewerkers begrijpen wat wel en niet kan worden gerecycled.

Als het gaat om composteren, plaats dan afsluitbare containers in uw kantoorkeuken of kantine. Moedig werknemers aan om koffiedik, groenteafval, eierschalen, theezakjes, fruitschillen of -schillen en andere items te composteren. Doe wat onderzoek naar compostdiensten in uw regio, maar als die er niet zijn, bedenk dan andere manieren om het materiaal te gebruiken. Is er een gemeenschappelijke tuin in uw omgeving die deze goed kan gebruiken? Wil een van uw medewerkers het voor hun persoonlijke tuinen?

Als zowel het milieu als het personeelsbestand worden verbeterd met een van deze herkenbare en betaalbare stappen, waarom niet aan de slag? Als je ernaar streeft om van je kantoor een groen kantoor te maken, stel dan een toegewijd ‘Green Team’ aan dat als doel heeft om maandelijks bijeen te komen en manieren te bedenken om de inzet van het bedrijf voor ecologische duurzaamheid te verbeteren.

Met medewerkers als stakeholders en resultaten zoals betere lucht en een verfrissende omgeving, zult u zeker een verbetering zien in uw kantoor en uw mensen.

Meer ontdekken? Bekijk deze gerelateerde onderwerpen:

creditSource link

We zullen blij zijn om uw mening te zien

Leave a reply

Julcuistot
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare