Steelcase-gebaar versus Steelcase Amia: welke stoel is het beste?

SaveSavedRemoved 0
Deal Score0
Deal Score0

Het Steelcase-gebaar is een van de meest populaire in de branche, maar de prijs is niet iets dat iedereen zich kan veroorloven. De Amia is een andere stoel in de Steelcase-line-up die een geweldige optie kan zijn voor diegenen die niet op zoek zijn naar de bank bij hun aankoop. Hoewel de Amia-stoel minder kost, zijn er een paar dingen die u mist in vergelijking met een high-end stoel zoals de Gesture. In deze blog worden de Amia en Gesture met elkaar vergeleken, zodat je precies weet wat je bij elke stoel krijgt.


Hulp nodig? Ontvang onze gratis bureaustoel koopgids!

Volledige disclaimer: Wij zijn een kantoormeubeldealer en verkopen een aantal van de producten die we beoordelen. Voor meer informatie over de producten die we verkopen, ons beoordelingsproces en waarom u ons kunt vertrouwen, gaat u naar: Waarom we anders zijn. Wie is BTOD.com en The Learning Center?


Steelcase-gebaar versus Steelcase Amia

  1. Prijs
  2. Beleid
  3. Bouwkwaliteit
  4. Zitcomfort
  5. Terug Comfort
  6. Armsteun Comfort
  7. Ergonomie
  8. Laatste Gedachten

Bekijk Steelcase Gesture vs. Steelcase Amia Video


Hoewel deze stoelen veel overeenkomsten hebben, merk je toch een prijsverschil. De Steelcase Amia verkoopt van ongeveer $ 600 tot de hoge $ 800, afhankelijk van hoe je de stoel configureert. In ons kantoor hebben we een Amia met het volledig verstelbare armpakket, verstelbare lendensteun, basic zwarte stof en een basisframe, dat ongeveer $ 720 kost in de Steelcase-winkel.

Aan de andere kant kan de prijs van het gebaar oplopen tot $ 1700 als je het met alle toeters en bellen krijgt. Omdat het een meer high-end stoel is, heeft de Gesture functies die de Amia niet zal hebben. In ons kantoor hebben we een gebaar met een omwikkelde rugleuning en verbeterde verstelbare lendensteun die ongeveer $ 1100 kost.

Al het beleid is hetzelfde wanneer u bij Steelcase bestelt, dus of u nu de Gesture of Amia bestelt, ze komen via FedEx Ground aan uw deur. Ze hebben een retourbeleid van 14 dagen, maar zorg ervoor dat u uw originele verpakking bewaart om deze in nieuwe staat terug te krijgen om enige vorm van opslagkosten te voorkomen. Beide stoelen worden geleverd met een garantie van 12 jaar voor mensen met een gewicht tot 400 lbs. en 24/7 gebruik. Ze komen allebei volledig gemonteerd en klaar om in te zitten zodra u de stoel uit de doos haalt, of als u ervoor kiest om de stoel terug te sturen, kunt u hem gewoon terug in de doos plaatsen en verzenden zonder demontage.

Steelcase Amia

We hebben hier bij BTOD.com veel bureaustoelen getest die een 90 of hoger hebben gescoord in onze comforttest. De Amia scoorde een 90 en de Gesture scoorde een 94, waardoor ze allebei bovenaan onze lijst stonden. Dit komt omdat beide stoelen zeer goed gebouwd zijn. Alle componenten zijn zeer high-end en werken soepel samen. Het merk Steelcase staat bekend om het maken van zeer hoogwaardige stoelen die vaak langer meegaan dan hun garantie.

Steelcase-gebaar

De reden waarom de Gesture vier punten hoger is getest, is vanwege het hoogwaardigere ontwerp en aanvullende technologie. Functies zoals de schuifknop van de stoel, armaanpassingen en gewikkelde rugleuning onderscheiden deze stoel van de Amia.

Wanneer we het zitcomfort evalueren, laten we een grote groep medewerkers in ons kantoor de stoel testen en beoordelen het comfort vervolgens van 0 tot 100. Zodra we dat aantal hebben, nemen we het gemiddelde van ieders beoordeling om onze uiteindelijke score te vinden.

Beide stoelen werden bijna bovenaan onze lijst getest, waarbij de Amia een 79 kreeg en de Gesture een 81 voor het zitcomfort. Beide stoelen zijn ontworpen met dunnere zitkussens die erg stevig, maar ruim zijn, harde randen verwijderen en u ruimte geven om te bewegen terwijl u zit.

Steelcase-gebaar

Het verschil tussen de twee is dat de Amia iets meer gewatteerd is dan de Gesture, waardoor hij wat zachter is. Aan de andere kant is het voordeel van de Gesture de flexibiliteit in de zitpan, waardoor je comfortabel kunt bewegen terwijl je zit.

Steelcase Amia

Nogmaals, beide stoelen zijn getest in de buurt van de top van onze lijst voor rugcomfort. De Amia scoorde een 79 en de Gesture scoorde een 80. Dit zijn zeer vergelijkbare rugleuningontwerpen, beide met Liveback-technologie en in hoogte verstelbare lendensteun.

Steelcase Amia

Het grootste verschil tussen de twee is de flexibiliteit die ze bieden. Vergeleken met andere bureaustoelen heeft de Amia flexibiliteit van het hoogste niveau, maar ontbreekt nog steeds in vergelijking met de Gesture. De Gesture zorgt voor een groter bewegingsbereik dan de Amia, waardoor het heel gemakkelijk is om comfortabel te blijven zitten. Het enige nadeel van de Gesture is voor degenen die graag volledig rechtop in hun stoel zitten om taken uit te voeren. De flexibiliteit in de rug en extra wiebelen van de kanteling zorgen ervoor dat je een beetje achterover moet leunen. De Amia daarentegen laat je helemaal rechtop zitten.

Steelcase-gebaar

Steelcase staat bekend om zijn hoogwaardige armleuningen op hun stoelen en de Amia en Gesture stellen niet teleur. De Amia scoorde een 82 en de Gesture een 84, waardoor ze allebei opnieuw bovenaan onze lijst stonden. Beide stoelen hebben een van de meest verstelbare armleuningen die je in de branche zult vinden (als je upgradet naar de volledig verstelbare armen op de Amia).

De verbeterde volledig verstelbare armen op de Amia worden geleverd met hoogte-, breedte-, diepte- en draaiaanpassingen met articulatiebeweging.

Het vrijdragende ontwerp op de Gesture zorgt voor een van de grootste bewegingsvrijheid die we op een bureaustoel hebben gezien. Als je een fan bent van het hebben van je armen in veel verschillende posities gedurende de dag, dan is deze stoel misschien perfect voor jou.

Over het algemeen bieden beide stoelen enkele van de zachtste, meest comfortabele armen, met het grootste bewegingsbereik en aanpassingen in het bedrijf.

Sinds onze vorige lijst hebben we de manier veranderd waarop we de ergonomie van elke stoel beoordelen. We combineren nu comfortscores met aanpassingen om een ​​goed afgeronde score te krijgen. Op deze manier hebben we geen stoelen bovenaan de lijst geplaatst die vol zitten met aanpassingen maar niet comfortabel zijn.

Zowel de Gesture als de Amia testten bijna bovenaan onze ergonomielijst met de Amia-scores van 81 en de Gesture-scores van 83. De reden voor het verschil in score is te wijten aan kleine verschillen in comfortscores en de Gesture met nog een paar aanpassingen.

Steelcase-gebaar

Kijkend naar de functionaliteit op zich, lijken beide stoelen erg op elkaar. Beide omvatten zithoogteverstelling met goede bereiken, zitdiepteverstelling, in hoogte verstelbare lendensteun en spanningsregeling.

Steelcase Amia lumbale aanpassing

Het eerste grote verschil dat we tussen deze stoelen zien is de kantelvergrendeling. De Gesture heeft vier standen van kantelbegrenzers, waardoor je veel flexibiliteit hebt in het bereik dat je achterover leunt. De Amia heeft geen opties voor kantelbegrenzers, maar heeft wel een optie om de stoel volledig rechtop te vergrendelen in een kantelvergrendelingspositie.

Wat betreft andere ergonomische aanpassingen, beide stoelen hebben een fantastische verstelbaarheid van de armleuningen die hoog werd gewaardeerd door gebruikers in ons kantoor.

Beide opties zijn goed gebouwde producten met een van de beste beleidsregels in de branche. De belangrijkste verschillen tussen de twee komen neer op het hoogwaardige ontwerp en extra add-ons voor de Gesture in vergelijking met de standaardtaak die je van de Amia krijgt. Wanneer ze tegenover elkaar worden geplaatst, lijken deze stoelen erg op elkaar wat betreft comfort en aanpassingen. Als je iemand bent die het high-end ontwerp of de tilt-limiter-functies niet nodig heeft, kan de Amia een geweldig alternatief zijn voor de Gesture. Als je op zoek bent naar een high-end stoel met alle toeters en bellen, dan is de Gesture de stoel voor jou.

Aanvullende bronnen voor bureaustoelen

creditSource link

We zullen blij zijn om uw mening te zien

Leave a reply

Julcuistot
Logo
Compare items
 • Total (0)
Compare