Modern thuiskantoormeubilair voor comfort en stijl

SaveSavedRemoved 0
Deal Score0
Deal Score0

In de afgelopen 18 maanden hebben veel kantoren zich aangepast aan de overheidsmandaten door snel over te schakelen naar een thuiswerkmodel. Nu de terugkeer naar het werk een beetje een tegenslag lijkt te ervaren, kan het zijn dat het waar en hoe we ons werk voltooien opnieuw verschuift. Als u fulltime of parttime vanuit huis werkt, kan het integreren van moderne meubelconcepten voor thuiskantoor in uw thuiskantoor ervoor zorgen dat u comfortabel en in stijl werkt.

De toekomst van werk voor Amerikanen kan een hybride model zijn. Hybride werk betekent per definitie 25- 75% van de tijd thuiswerken. Werknemers die op het hoogtepunt van de pandemie hybride werkten, ervaarden een betere mentale gezondheid, sterkere werkrelaties en verminderde gevoelens van burn-out. In een recent rapport van Accenture, 83% van de 9.326 ondervraagde werknemers zegt dat ze de voorkeur geven aan een hybride model – waarin ze ten minste 25% van de tijd op afstand kunnen werken.

Flexibiliteit in werkomgevingen

Deze flexibele manier van werken, of wat het ‘productiviteit overal model’ wordt genoemd, wordt geïntegreerd in een meerderheid van organisaties die een sterke groei doormaken. Organisaties die een negatieve of nulgroei doormaken, zijn primair gericht op de fysieke locatie van het werk of de daadwerkelijke locatie van de werkomgeving.

Of we het nu leuk vinden of niet, de pandemie heeft de manier waarop bedrijven werken veranderd, en nu moet meer dan ooit flexibiliteit op de werkplek centraal staan. De sleutel tot het succes van een organisatie is meer waarde hechten aan de veiligheid, het comfort en de productiviteit van werknemers. Succesvolle organisaties passen zich op een agile manier aan aan de voortdurende veranderingen waarmee we worden geconfronteerd.

Succesvolle organisaties passen zich op een agile manier aan aan de voortdurende veranderingen waarmee we worden geconfronteerd.

Het kantoor zal nog steeds een belangrijk stuk zijn, vooral voor millennials en jongere werknemers dat zal vertegenwoordigen tot 75% van het personeelsbestand tegen 2025. Deze jongere doelgroep gedijt niet goed in de thuiswerkomgeving. Ze zijn op zoek naar persoonlijke interacties en samenwerking om hun werk en loopbaanontwikkeling te verbeteren. Een hybride model kan de beste oplossing zijn om aan de behoeften van een divers personeelsbestand te voldoen.

De statistieken over de hybride werktrends laten zien dat veel bedrijven en werknemers in de loop van het jaar naar dit model zullen overstappen. Het maakt niet uit hoeveel procent van de tijd je thuis doorbrengt, hier zijn tips om comfortabel en in stijl thuis te werken.

Integreer ergonomie in uw moderne thuiskantoormeubilair

Als het om comfort gaat, kunnen ergonomische meubels en kantoorapparatuur de grootste impact hebben. Als je thuis werkt, breng je een groot deel van je tijd door in een stoel voor een computerscherm. Kantoren hebben de afgelopen jaren ergonomische zitplaatsen in hun werkplekontwerpen geïntegreerd. Het belang van deze elementen in uw moderne kantoormeubilair aan huis is net zo belangrijk. Ergonomische stoelen zijn ontworpen om u te helpen langdurig comfortabel te zitten terwijl u werkt. Ze zijn ontworpen om verstelbaar te zijn in tegenstelling tot standaard bureaustoelen en stellen u in staat om de pasvorm te creëren die past bij uw lichaam of zitvoorkeuren.

Een andere toevoeging om te overwegen voor uw thuiskantoor is een ergonomisch toetsenbord. Dit verandert de positie van uw handen en kan pijn in de handen, armen, nek of schouders verminderen. Met de toegenomen tijd die wordt besteed aan typen en voor een scherm, kan deze kleine verandering een grote impact hebben.

De juiste verlichting zorgt voor een productievere, comfortabelere werkruimte

Natuurlijk en kunstlicht in een werkruimte

Bij het creëren of verbeteren van uw werk vanuit de huisruimte, moet verlichting een van de belangrijkste overwegingen op uw lijst zijn. Het juiste soort licht kan niet alleen helpen bij vermoeidheid van de ogen en hoofdpijn, maar kan zelfs uw energie en productiviteit verhogen en zelfs uw humeur verbeteren.

Met de toegenomen tijd die wordt besteed aan typen en voor een scherm, kunnen kleine veranderingen een grote impact hebben.

Veruit de beste lichtbron is natuurlijk licht. Richt uw thuiskantoor indien mogelijk in in een kamer met ramen. Als dit niet mogelijk is, dan is de kwaliteit en kwantiteit van extra lichtbronnen nog belangrijker. Slimme verlichtingskeuzes kunnen helpen om de toon voor uw ruimte te zetten, en de kleur en intensiteit zijn belangrijk! Wit en blauw licht is het beste om wakker te worden, je te concentreren en is het beste voor de productiviteit. Warme verlichting is het beste om te ontspannen en moet ‘s middags worden gebruikt om werknemers te helpen ontspannen van de werkdag.

Adem lucht in uw thuiskantoor (natuurlijk!)

planten in een modern kantoor

Er zijn veel voordelen aan het toevoegen van planten aan uw werkkantoor. Ze verbeteren de lucht in uw werkomgeving. Het is bewezen dat planten effectief zijn in het verwijderen van verontreinigende stoffen uit de lucht. Ze verminderen ook de droge statische lucht die gebruikelijk is op kantoor en ze verminderen stress. EEN studie door de nieuwe University of Technology, Sydney, vonden significante vermindering van stress bij werknemers wanneer planten op hun werkruimte werden geïntroduceerd. De resultaten omvatten een daling van 37% in gerapporteerde spanning en angst; een daling van 58% in depressie of neerslachtigheid; een afname van 44% in woede en vijandigheid; en een vermindering van 38% van de vermoeidheid.

Volgens De biofilie-hypothese, mensen hunkeren naar de natuur. Pas sinds de industriële revolutie brengen mensen meer tijd binnen door dan buiten. Het toevoegen van planten aan uw thuiskantoor kan dezelfde voordelen hebben en een persoonlijkere ontspannende ruimte helpen creëren.

Creëer een speciale ruimte en verminder afleiding

moderne kantoorcabines

Wanneer we op kantoor werken, werken we er hard aan om ruimtes te creëren waar medewerkers met minder afleiding kunnen werken. Of het nu gaat om akoestisch meubilair om geluiden van buitenaf te dempen, of moderne cabines om een ​​persoonlijkere privéruimte te creëren. Het creëren van een ruimte in uw huis waar u afleiding kunt verminderen, heeft een onmiddellijke impact op de productiviteit.

Hoe comfortabel het ook is om aan uw coach of vanuit uw slaapkamer te werken, het is niet ideaal voor productiviteit. Kies een ruimte die specifiek is gewijd aan werken. Dit zal u helpen om op het goede spoor te komen en de hele werkdag op het goede spoor te blijven. Deze speciale ruimte kan helpen om grenzen tussen werk en thuis te creëren. Dit is niet alleen voor jou, maar ook voor familie of kinderen die moeite hebben om je tijd te geven om je te concentreren.

Of u nu op kantoor, vanuit huis of ergens daar tussenin werkt, door modern kantoormeubilair in uw ruimte op te nemen, kunt u comfortabel en in stijl werken.

Ontdek onze moderne kantoormeubelcollecties op Strongproject.com.

De beste kantoorlay-outs voor 4 soorten werkomgevingen

Hybride werkplekken hebben doordacht kantoormeubilair nodig

creditSource link

We zullen blij zijn om uw mening te zien

Leave a reply

Julcuistot
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare