Wat zijn de voordelen van raamfolie waar je niet doorheen kan kijken?

SaveSavedRemoved 0
Deal Score0
Deal Score0

Een van de populairste soorten raamdecoratie is Raamfolie waar je niet doorheen kan kijken. Je kunt het vinden bij huizen, kantoren, openbare gebouwen en bedrijven. Eigenlijk kun je nergens meer lopen zonder dat je raamfolie waar je niet doorheen kan kijken tegenkomt. Vraag je je af waarom raamfolie zo populair is? Lees het in deze blog!

Raamfolie is makkelijk aan te brengen

Wanneer je gordijnen hebt, moet je rails gebruiken. Bij veel soorten raamdecoratie heb je zelfs nog meer attributen nodig. Voor raamfolie heb je helemaal niets nodig, alleen een vochtig doekje kan handig zijn. Iedereen kan raamfolie aanbrengen, je hoeft er niet eens sterk of gespierd voor te zijn.

Raamfolie waar je niet doorheen kan kijken laat licht door

Raamfolie laat veel licht door van buiten naar binnen, zelfs raamfolie waar je niet doorheen kan kijken. De dikke varianten laten zelfs nog een groot lichtdeel door, dus je hebt altijd genoeg licht in je woning of bedrijf. Fel zonlicht wordt wel gedempt door de folie, dus van felle schitteringen heb je geen last meer. Raamfolie zorgt voor meer privacy zonder dat je hoeft in te leveren op lichtinval.

Raamfolie is goedkoop

Welke soort raamfolie je ook wilt aanschaffen, het is goedkoop. Hoeveel de raamfolie waar je niet doorheen kan kijken gaat kosten hangt af van het design van de folie. Zelfs als je exclusieve raamfolie op maat laat maken blijft raamfolie een goedkope vorm van raamdecoratie. Het is handig om raamfolie op maat te laten maken wanneer je ramen een aparte vorm hebben of breder zijn dan normale ramen. Tenslotte is raamfolie op maat ook prettig als je geen zin of tijd hebt om de folie zelf te snijden.

Raamfolie is stijlvol

Op de markt kun je allerlei soorten raamfolie vinden met diverse patronen. Denk bijvoorbeeld aan de melkwitte raamfolie die je veel bij bedrijven ziet. Daarnaast bestaat er ook raamfolie waar je niet doorheen kan kijken, raamfolie met stippen, kronkels, etc. De keuze aan raamfolie is zo groot dat er altijd wel een design is die bij jou in de smaak zal vallen.

Raamfolie is makkelijk te onderhouden

Raamfolie is praktisch als je aan het schoonmaken bent, en het is makkelijk te onderhouden. Raamfolie is gemaakt van statisch materiaal waardoor het tegen het raam plakt. De raamfolie blijft plakken, zelfs wanneer je de ramen gaat wassen. Raamfolie laat dus niet los wanneer je bezig bent met ramen lappen of de kozijnen aan het reinigen bent. sterker nog, raamfolie is makkelijker schoon te houden dan het raam zelf. Daarnaast laat raamfolie nooit strepen achter. Het nadeel van gordijnen is dat je ze vaak moet wassen en jaloezieën moeten worden afgestoft. Raamfolie hoeft niet vaak gereinigd te worden; je neemt het gewoon mee als je de ramen lapt.

 

 

 

 

 

 

 

We zullen blij zijn om uw mening te zien

Leave a reply

Julcuistot
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare